Η γεώτρηση στο χωριό μας.

ΚΟΙΝΟΤΗΤΑ ΑΧΕΛΙΝΑΔΑΣ ΔΗΜΟΥ ΜΕΤΕΩΡΩΝ.

7 Απριλίου 2014

Συγχαρητήρια coach Γκουζιώτη !!!

Το δικό μας παιδί,ο Φώτης Γκουζιώτης,οδήγησε απο την άκρη του πάγκου,την ομάδα του,τον Α.Ο Γόρτυς στην άνοδο στην Α2 κατηγορία της Ενωσης Ποδοσφαιρικών Σωματείων Ηρακλείου Κρήτης.(ΕΠΣΗ).

Οπως ήταν φυσικό,επικοινωνήσαμε μαζί του για να τον συγχαρούμε και να μας πεί και δύο λόγια για αυτή την επιτυχία του με την ομάδα του.


Για να δούμε λοιπόν,τι μας είπε ο Φώτης.



-Φώτη,πολλά συγχαρητήρια,πόσο καιρό βρίσκεσαι στο τιμόνι της ομάδας;
 

"Ευχαριστώ πολύ!Είμαι στην ομάδα απο τις 29-7 2013,μια ποδοσφαιρική σεζόν.Τοτε ξεκινησαμε την προετοιμασια."

-Τι στοιχεία προσπάθησες να δώσεις στην ομάδα;
 

"Η ομαδα προσπαθησε και περυσι να πετυχει την ανοδο στην επομενη κατηγορια αλλα δεν τα καταφεραν.Αυτο που προσπαθησα να δωσω απο την πρωτη μερα ειναι:σεβασμος,ομαδικοτητα ,παθος για τη νικη και αγωνιστηκοτητα μεχρι το τελευταιο σφυριγμα". 

-Μετά τις πρώτες επιτυχίες πως διαχειρίστηκες την ψυχολογία των παικτών;

"Στις επιτυχιες ολοι θελουν ναχουν μεριδιο,ετσι και σε μας θελαν ολοι απο την αρχη ναναι στο τρενο.Παιζουν ομως 11 συν 3 αλλαγες.Εδω στην κρητη ειχαμε και την ιδιαιτεροτητα να παιζουν οποσδηποτε στην 11αδα τρεις παιχτες εως 18 χρονων.Αυτο σουδενε λιγο τα χερια .Η επιτυχια κρατουσε μια μερα ,μετα χαμηλους τονους και τα κεφαλια κατω".



-Ποιός ο ρόλος της διοίκησης σε όλη αυτή την πορεία;
 

"ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΣΕ ΟΛΕΣ ΤΙΣ ΕΡΑΣΙΤΕΧΝΙΚΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΕΙΝΑΙ 4-5 ΠΟΥ ΤΡΑΒΟΥΝ ΤΟ ΚΟΥΠΙ,Η ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΑΣ ΗΤΑΝ ΑΨΟΓΗ.ΘΕΛΑΜΕ ΤΟ ΙΔΙΟ ΠΡΑΓΜΑ.ΔΕΝ ΑΠΟΓΟΗΤΕΥΤΗΚΑΝ ΠΟΤΕ.ΚΡΑΤΗΣΑΜΕ ΟΛΟΙ ΧΑΜΗΛΟΥΣ ΤΟΝΟΥΣ.ΗΤΑΝ ΕΚΕΙ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΔΥΣΚΟΛΑ.ΜΕ ΑΓΑΠΗ ΓΙΑ ΤΗΝ ΟΜΑΔΑ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΤΟΥΣ ΚΑΙ ΜΕ ΤΟΝ ΠΡΩΣΟΠΙΚΟ ΧΡΟΝΟ ΝΑ ΦΕΥΓΕΙ ΣΤΟ ΓΗΠΕΔΟ.ΧΩΡΙΣ ΠΡΟΣΩΠΙΚΟ ΟΦΕΛΟΣ.ΔΙΚΑΙΩΘΗΚΑΝ ΚΑΙ ΑΥΤΟ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΤΟΥΣ.ΣΥΝ ΟΤΙ ΕΜΠΛΕΞΑΝ ΓΙΑ ΤΗΝ ΕΠΟΜΕΝΗ ΣΕΖΟΝ."
 

-Ποιοί είναι οι επόμενοι στόχοι σου;
 

"Στοχοι προσωπικοι αυτοι τη στιγμη ειναι συνδεδεμενοι με την ομαδα.ΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ ΔΕΝ ΘΕΛΟΥΝ ΝΑ ΦΥΓΩ.ΑΡΑ ΜΕΝΟΝΤΑΣ Η ΕΥΘΥΝΗ ΕΙΝΑΙ ΠΕΡΙΣΟΤΕΡΗ ΚΑΙ ΠΡΕΠΕΙ ΝΑ ΕΧΟΥΜΕ ΚΑΛΗ ΠΟΡΕΙΑ ΣΤΗΝ ΝΕΑ ΣΕΖΟΝ. ΑΤΟΜΙΚΑ ΘΕΛΩ ΝΑ ΜΠΟΡΩ ΝΑ ΒΟΗΘΩ ΑΠΟ ΤΟ ΠΟΣΤΟ ΤΟΥ ΠΡΟΠΟΝΗΤΗ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΣΤΟΝ ΑΘΛΗΤΙΣΜΟ ΓΙΑΤΙ ΤΟ ΚΕΡΔΟΣ ΕΙΝΑΙ ΜΕΓΑΛΟ.ΘΑ ΤΟ ΔΟΥΝ ΜΕΤΑ ΑΠΟ ΧΡΟΝΙΑ".

-Ποιά ήταν τα στοιχεία εκείνα που οδήγησαν την ομάδα στην άνοδο;

"ΑΥΤΗ Η ΟΜΑΔΑ ΕΙΧΕ ΜΕΤΑΛΟ!!!ΚΑΝΑΜΕ ΜΕΣΑ ΣΤΗ ΣΕΖΟΝ 7 ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ ΣΤΟ ΣΚΟΡ.Η ΔΙΑΦΟΡΑ ΜΑΣ ΦΑΙΝΟΤΑΝ ΣΤΟ 2 ΗΜΙΧΡΟΝΟ.ΣΤΑ ΤΕΛΕΥΤΑΙΑ ΠΕΝΤΕ ΠΑΙΧΝΙΔΙΑ ΚΑΝΑΜΕ 4 ΑΝΑΤΡΟΠΕΣ.ΑΝΤΙΔΡΟΥΣΑΜΕ ΚΑΛΑ ΜΕ ΤΗΝ ΠΛΑΤΗ ΣΤΟΝ ΤΟΙΧΟ.ΑΝ ΧΑΝΑΜΕ ΚΑΠΟΙΟ ΜΑΤΣ ΧΑΝΑΜΕ ΤΗΝ ΑΝΟΔΟ.Η ΑΓΩΝΙΑ ΣΤΟ ΚΟΚΙΝΟ.ΠΟΤΕ ΔΕΝ ΕΙΧΑΜΕ ΑΝΤΙΑΘΛΗΤΙΚΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ.ΤΟ ΒΙΩΣΑΜΕ ΑΥΤΟ ΓΙΑΤΙ ΣΤΟ ΤΕΛΟΣ ΟΛΟΙ ΜΑΣ ΔΙΝΑΝ ΤΟ ΧΕΡΙ ΕΓΚΑΡΔΕΙΑ."

- Πώς βλέπεις το ποδόσφαιρο στην Κρήτη;
 

"Το ποδοσφαιρο στην κρητη το γνωριζω οσα χρονια ειμαι εδω.27 χρονια επαιξα και ειδα διαφορες καταστασεις.ΤΟ ΕΠΙΠΕΔΟ ΣΤΟ ΝΗΣΙ ΕΙΝΑΙ ΑΝΤΑΓΩΝΙΣΤΙΚΟ ΚΑΙ ΚΑΛΟ.ΑΠΟΔΕΙΞΗ ΟΙ 3 ΟΜΑΔΕΣ ΠΟΥ ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΣΤΗΝ SUPER LIGA.ΜΑΚΑΡΙ ΝΑ ΓΙΝΟΥΝ 4.ΥΠΑΡΧΟΥΝ ΕΤΣΙ ΠΟΛΛΑ ΜΑΤΙΑ ΚΑΙ ΠΟΛΛΑ ΟΝΕΙΡΑ,ΜΕ ΑΡΚΕΤΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΝΑ ΔΟΥΛΕΥΕΟΥΝ ΣΕ ΚΑΛΑ ΠΡΟΤΥΠΑ ΚΑΙ ΜΕ ΟΡΓΑΝΩΣΗ ΑΨΟΓΗ.ΑΥΤΟ ΕΧΕΙ ΣΑΝ ΑΠΟΤΕΛΕΣΜΑ ΠΟΛΛΕΣ ΟΜΑΔΕΣ ΜΕΓΑΛΕΣ ΝΑ ΤΡΟΦΟΔΩΤΟΥΝΤΑΙ ΜΕ ΠΑΙΧΤΕΣ ΚΡΗΤΙΚΟΥΣ".

Η συνέντευξη ολοκληρώθηκε με τον Φώτη να τονίζει χαρακτηριστικά:

 

"ΕΥΧΑΡΙΣΤΩ!ΚΑΛΟ ΚΑΛΟΚΑΙΡΙ ΣΕ ΟΛΟΥΣ,ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ ΕΛΛΑΔΑ ΣΤΟ ΜΟΥΝΤΙΑΛ.ΤΟ ΚΕΝΤΡΟ ΤΟΥ ΚΟΣΜΟΥ ΔΕΝ ΕΙΝΑΙ ΤΟ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟ ΑΛΛΑ ΕΜΕΙΣ!!!!!!!"

Εμείς απο την πλευρά μας δεν έχουμε παρά να ευχαριστήσουμε το δικό μας παιδί για την συνέντευξη που μας παραχώρησε και να του ευχηθούμε τα καλύτερα απο εδώ και πέρα.











Στείλτε μας e mail στο gntararas@yahoo.gr

Κούλουμα - Καθαρή Δευτέρα 2024 στο χωριό...

Γιορτάστηκαν και φέτος τα κούλουμα και για πρώτη φορά ως αυτοτελής κοινότητα Αχελινάδας.   Να ευχαριστήσουμε για άλλη μία φορά όσους τίμησ...