ΤΑΜΠΕΛΑ

ΤΑΜΠΕΛΑ
Η ΝΕΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΧΕΛΙΝΑΔΑΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΧΕΛΙΝΑΔΑΣ
Η ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

E - mail επικοινωνίας.

Στείλτε μας e-mai στο gntararas@yahoo.gr

Translate

1 Ιανουαρίου 2008

Ο ΑΝΘΡΩΠΟΣ ΤΗΣ ΑΧΕΛΙΝΑΔΑΣ ΕΦΥΓΕ.


Γράφει ο Γεώργιος Νταραράς.

Τετάρτη 5 Δεκεμβρίου ήταν όλοι εκεί στην εκκλησία της Αχελινάδας για να πουν το στερνό αντίο στον Τάκη Νικολάου.Είμαστε όλοι εκεί να δηλώσουμε τυχεροί που στη ζωή μας έτυχε να γνωρίσουμε αυτόν τον φοβερό άνθρωπο,που αν ζούσε ακόμα και με αγίους θα τον ζήλευαν.

Φίλε Τάκη ένα μεγάλο ευχαριστώ από όλους όσους είχαν την τύχη να σε γνωρίσουν.Ανθρωποι σαν εσένα γεννιούνται μα γεννιούνται ΣΠΑΝΙΑ.

Παιδιά,νέοι,ηλίκιωμένοι,αδύναμοι,φτωχοί ,λιγότερο φτωχοί,γνωστοί και άγνωστοι που περιδιάβηκαν τα μέρη ετούτα έχουν κάτι καλό να πουν για σένα.Εγινες ο μύθος μας ένας μύθος που πέρασε στην αιωνιότητα.

Στο χωριό μας θα μείνει για πάντα ένα μεγάλο δυσαναπλήρωτο κενό.

Αγαπημένε μου φίλε Τάκη όλοι εμείς συγγενείς φίλοι και συγχωριανοί σε χαιρετήσαμε προσωρινά αυτό το κρύο απόγευμα στο χωριό μας.Προσωρινά γιατί είμαστε βέβαιοι πως,εκεί ψηλά στους ουρανούς που ταξίδεψες,μέσα στους λουλουδένιους τάφους που θα ξεκουράζεσαι θα είσαι εκεί μαζί με τους Αγγέλους να μας υποδεχθείς και πάλι όπως τόσα χρόνια έκανες στην Αχελινάδα.

Αντίο Αγαπημένε μας φίλε και ακου,όλοι εμείς όλοι εμείς που σε αγαπάμε και γνωρίζουμε την αγάπη που έτρεφες για τη γλυκεία σου οικογένεια έχουμε να σου δηλώσουμε ότι θα είμαστε αρωγοί της.

Καλό Ταξίδι Πολυαγαπημένε μας φίλε και ας είναι ελαφρύ το χώμα της ιδιαίτερης πατρίδας μας που σε σκέπασε.

Εγώ ο φίλος σου Γιώργος Νταραράς ένιωσα την ανάγκη να σου απευθύνω αυτά τα λόγια μέσα από την καρδιά μου τα οποία δεν είναι δυνατόν να σου περιγράψω όλα αυτά που αισθάνομαι,ζητώ συγνώμην γιατί την ημέρα που είπαμε το στερνό αντίο μου ήταν πάρα πολύ δύσκολο να εκφραστώ έτσι.

Καλό ταξίδι φίλε μου.