ΤΑΜΠΕΛΑ

ΤΑΜΠΕΛΑ
Η ΝΕΑ ΤΑΜΠΕΛΑ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ ΜΑΣ.

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΧΕΛΙΝΑΔΑΣ

ΕΙΣΟΔΟΣ ΑΧΕΛΙΝΑΔΑΣ
Η ΣΤΑΣΗ ΣΤΗΝ ΕΙΣΟΔΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΟΥ.
ΟΛΟΙ ΟΙ ΚΑΛΛΙΤΕΧΝΕΣ ΕΙΝΑΙ ΑΠΟ ΤΟ ΧΩΡΙΟ ΜΑΣ ΣΕ ΑΥΤΟ ΤΟ ΒΙΝΤΕΟ.

E - mail επικοινωνίας.

Στείλτε μας e-mai στο gntararas@yahoo.gr

Translate

21 Αυγούστου 2010

Καλοκαίρι 2010.

Τα Αυγουστιάτικα δρώμενα στο χωριό μας χαρακτηρίστηκαν απο μεγάλη επιτυχία καθ'ότι στη βραδιά καραβίδας που διεξήχθει την Κυριακή 8 Αυγούστου 2010 στην πλατεία του χωριού μας αλλα και στο πανηγύρι το Σάββατο 14 Αυγούστου, ο κόσμος ήταν πάρα πολύς.


Πιο συγκεκριμένα στη γιορτή της καραβίδας οι παρευρισκόμενοι ήταν περίπου 200 άτομα,σημειωτέον η βραδιά συμπεριελάμβανε και χορό απο τους κεφάτους χωριανούς μας.

Το βράδυ του Πανηγυριού οι εξακοσιες (600) καρέκλες αποδείχθηκαν λίγες,χαρακτηριστικό είναι το γεγονός  πως ο πρόεδρος του Συλλόγου Δημήτρης Γκουγκουστάμος έκανε έκκληση στον κόσμο που ήταν ήδη στη θέση του να στριμωχτεί όσο το δυνατόν για να χωρέσουν κι άλλα άτομα...

Σ'αυτο το σημείο δε πρέπει να παραλείψουμε να αναφέρουμε πως εκτός των δύο αυτών προκαθορισμένων εκδηλώσεων,στο μαγαζί του Γιάννη Τσιτούρα στήνονταν κάθε βράδυ ενα μικρό πανηγύρι με πολύ κέφι και πολύ χορό που πολλές φορές κρατούσε μέχρι τις πρώτες πρωινές ώρες και κάποιες άλλες σχεδόν μέχρι το μεσημέρι της επόμενης...

Στο λογαριασμό μας στη βιντεοπηγή youtube μπορείτε να δείτε βίντεο που ήδη υπάρχουν απο τα Αυγουστιάτικα δρώμενα και να την επισκέπτεστε συχνά επειδή  καινούρια βίντεο ανεβαίνουν ανα τακτά χρονικά διαστήματα.